Süper Lig temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı’nda 4 sporcu ve 4 antrenörün, koronavirüs testi pozitif çıktı. Oyuncuların ve teknik ekip çalışanlarının izolasyona alınıp, tedavilerine başlandı.
Haber: Abdulvahap ÇELİKEL
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Birevim Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı’nda koronavirüs paniği yaşanıyor.
4 OYUNCU VE 4 ANTRENÖR KORONAVİRÜSE YAKALANDI
Ligde kötü sonuçlarla sıkıntılı günler geçiren temsilcimizde sporcu ve teknik heyetten 8 ismin Covid-19 testinin pozitif çıktığı kaydedildi. Lige verilen arayı bu isimler karantina altında geçirecek olurken kulüpten de konuyla ilgili açıklamada bulunuldu. Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı’ndan yapılan açıklamada; “Elazığ il Özel idare S.K. Kadın Basketbol Takımımızın oyuncularına ve teknik ekibine Covid-19 tanı testi yapılmıştır. Dört oyuncumuz ve ekibimizden dört çalışanımızın test sonuçlarının pozitif olduğu belirlenmiştir. Oyuncularımız ve teknik ekip çalışanlarımız izolasyona alınıp tedavilerine başlanmıştır.” denildi.
GENEL
6 saat önceGÜNDEM
6 saat önceGÜNDEM
9 saat önceASAYİŞ
9 saat önceEKONOMİ
10 saat önceGÜNDEM
11 saat önceGÜNDEM
11 saat önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.