Yaklaşan kış ayları öncesinde İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu tarafından hayırsever işadamlarının destekleri ile 500 yetim çocuğa kışlık bot ve mont yardımında bulundu.
Yapılan yardımlar hakkında bir değerlendirmede bulunan İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu Hanım Birim Sorumlusu Nevruz Demir Bayer, “İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu olarak beş yıldır “yetimler üşümesin” sloganıyla yürütülen çalışmayla bugün 500 yetim çocuğumuza bot ve mont hediye etmekteyiz. Hz. Peygamber’in şefaatine nail olmak istiyorsak, ahirette O’na komşu olmak istiyorsak yetimlerin hayatlarına girebilmeli ve yüreklerine dokunabilmeliyiz. Milletçe geçirdiğimiz bu zor zamanlarda çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli olduğundan gerekli önlemlerimizi alarak etkinliğimizi büyük bir dikkat içerisinde yapmaktayız. ‘Mutlu olmak istiyorsan mutlu et’ sloganımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Desteğini esirgemeyen değerli işadamlarımıza teşekkür ediyoruz”. İfadelerini kullandı.(Haber Merkezi)
GÜNDEM
Az önceGÜNDEM
Az önceGÜNDEM
Az önceSPOR
Az önceEKONOMİ
Az önceEKONOMİ
Az önceDOĞA HABERLERİ
Az önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.